LØSNINGER

Vi har et stort utvalg av produkter for lineær bevegelse og automasjonsløsninger, f.eks. skinneføringer, lineærmoduler og kuleskruer. Vårt utvalg omfatter også transportbaner og et komplett sortiment av aluminiumsprofiler. I våre egne verksteder kan vi med kort leveringstid bearbeide og montere etter våre kunders ønsker. Finn den rette løsningen for nettopp din applikasjon!

Icon_LinearRailBalls.jpgLineærføringer med kuler

Rollcos lineærføringer kan brukes i de fleste lineære applikasjoner. Lineærføringene kan leveres med forskjellige typer overflatebehandlinger og tilpasses med tetninger som er egnet for forskjellige miljøer.


Icon_LinearRailRollers.jpgLineærføringer med ruller

Vårt sortiment av lineærføringer består av varierende profiler og typer vogner. Lineærføringene kan brukes i mange forskjellige industrielle applikasjoner.


Icon_TelescopicRails.jpgTeleskopskinner

Vi tilbyr mange forskjellige typer teleskopskinner: med uttrekk i en eller begge retninger, med 50 % eller fullt uttrekk. Vi har også standard- og spesialløsninger for uttrekk over 100 %.


Icon_BallBearings_Screws.jpgKuleskruer, kulebøssinger og herdede akslinger

Vi har et bredt utvalg av kuleskruer, kulebøssinger og akslinger for å klare alle forskjellige applikasjoner. Vi bearbeider alle kuleskruer og akslinger i henhold til kundenes ønsker i vårt eget verksted i Helsingborg. Sortimentet omfatter mange tilbehør, f.eks. akslingstøtter og lagerenheter.


Icon_LinearUnits.jpgLineærmoduler

Komplette lineærmoduler med kuleskrue eller tannremdrift. Modulene er ved levering klare for innbygging, noe som sparer både konstruksjons- og montasjetid. Lineærmodulene kan kombineres til flerakslede lineære systemer.


Icon_ElectromechanicalCylinders.jpgElektromekaniske sylindere

Elektromekaniske sylindere består av en kuleskrue med aksiallagring og stabil føring av så vel kolbestang som mutter. Sylindrene er raske og enkle å konfigurere for forskjellige applikasjoner og konstruert for å fungere med og passe til industrielle servomotorer. Elektromekaniske sylindere kombinerer servomekanikkens presisjon, stivhet og styrbarhet med pneumatikkens hastighet og holdbarhet.


Icon_Aluminium.jpgAluminiumskonstruksjoner

Vi har et bredt sortiment av aluminiumsprofiler i alle tenkelige dimensjoner. Mange festeanordninger og tilbehør muliggjør enkel justering eller modifikasjon av konstruksjoner. Systemet gjør det lett å bygge alt fra enkle stativer, maskindeksler, skap og arbeidsbenker til fiksturer for avansert automasjon.


Icon_TelescopicLifters.jpgLøftesøyler

Vårt sortiment av løftesøyler består av mange forskjellige utførelser og størrelser for ulike typer løfteapplikasjoner. Løftesøylene har integrert motor og er kompatible med alle vanlige profilsystemer. De kan lett tilpasses eller bygges inn i eksisterende konstruksjoner. Typiske applikasjoner er f.eks. justerbare skrivebord eller senger, arbeidsstasjoner eller pakke- og merkemaskiner.