LØSNINGER

Vi har et stort utvalg av produkter for lineær bevegelse og automasjonsløsninger, f.eks. skinneføringer, lineærmoduler og kuleskruer. Vårt utvalg omfatter også transportbaner og et komplett sortiment av aluminiumsprofiler. I våre egne verksteder kan vi med kort leveringstid bearbeide og montere etter våre kunders ønsker. Finn den rette løsningen for nettopp din applikasjon! I våre egne verksteder kan vi med kort leveringstid bearbeide og montere etter våre kunders ønsker. Finn den rette løsningen for nettopp din applikasjon!

Se våre filmer

Icon_LinearRailBalls.jpgLineærføringer med kuler

Rollcos lineærføringer kan brukes i de fleste lineære applikasjoner. Lineærføringer og skinneføringer kan leveres med forskjellige typer overflatebehandlinger og tilpasses med tetninger som er egnet for forskjellige miljøer


Icon_LinearRailRollers.jpgLineærføringer med ruller

Vårt sortiment av lineærføringer består av varierende profiler og typer vogner. Lineærføringene kan brukes i mange forskjellige industrielle applikasjoner.


Icon_TelescopicRails.jpgTeleskopskinner

Vi tilbyr mange forskjellige typer teleskopskinner: med uttrekk i en eller begge retninger, med 50 % eller fullt uttrekk. Vi har også standard- og spesialløsninger for uttrekk over 100 %.


Icon_BallBearings_Screws.jpgKuleskruer, kulebøssinger og herdede akslinger

Vi har et bredt utvalg av kuleskruer, kulebøssinger og akslinger for å klare alle forskjellige applikasjoner. Vi bearbeider alle kuleskruer og akslinger i henhold til kundenes ønsker i vårt eget verksted i Helsingborg. Sortimentet omfatter mange tilbehør, f.eks. akslingstøtter og lagerenheter.


Icon_LinearUnits.jpgLineærmoduler

Komplette lineærmoduler med kuleskrue eller tannremdrift. Modulene er ved levering klare for innbygging, noe som sparer både konstruksjons- og montasjetid. Lineærmodulene kan kombineres til flerakslede lineære systemer.


Icon_ElectromechanicalCylinders.jpgElektromekaniske sylindere

Elektromekaniske sylindere består av en kuleskrue med aksiallagring og stabil føring av så vel kolbestang som mutter. Sylindrene er raske og enkle å konfigurere for forskjellige applikasjoner og konstruert for å fungere med og passe til industrielle servomotorer. Elektromekaniske sylindere kombinerer servomekanikkens presisjon, stivhet og styrbarhet med pneumatikkens hastighet og holdbarhet.


Icon_Aluminium.jpgAluminiumskonstruksjoner

Vi har et bredt sortiment av aluminiumsprofiler i alle tenkelige dimensjoner. Mange festeanordninger og tilbehør muliggjør enkel justering eller modifikasjon av konstruksjoner. Systemet gjør det lett å bygge alt fra enkle stativer, maskindeksler, skap og arbeidsbenker til fiksturer for avansert automasjon.