Rollco Posisjoneringsmotorer

POSISJONERINGSMOTORER

Maskiner og anlegg krever stadig kortere oppsettstider og dermed kan automatisering av omstillingsprosessen være tilrådelig. Produsentene krever økt fleksibilitet når det gjelder å tilpasse produksjonslinjen til ulike produkter. Når en maskin konverteres, stilles mange objekter om på justeringsakser, for eksempel føringer, skinner, etikettprintere og visionkameraer. Posisjoneringsmotorene våre justerer disse detaljer til den nye posisjonen umiddelbart ved behov – effektivt og presist.

Kostnadsbesparende

Med automatisk omstilling får du betydelige tidsbesparelser med hurtige formatendringer og redusert nedetid. Installasjon og oppstart skjer enkelt og raskt.

Bedre kvalitet

En definert posisjon justeres alltid på samme måte. Ved utilsiktede posisjonsendringer korrigeres posisjonen straks til ønsket posisjon. Takket være selvanalyse og tidlige advarsler har posisjoneringsmotorene støtte for forebyggende vedlikehold for å forbedre maskinens tilgjengelighet.

Fleksibilitet

Det omfattende modulsystemet gjør det mulig å tilpasse både bus-kommunikasjonen og IP-beskyttelsesklassen for å møte spesifikke krav uten å endre dimensjonene på enheten. De kompakte dimensjonene er ideelle for slanke maskiner og kommer ikke i veien for andre komponenter.

Positioning_PSE-QME-PSD-PNCE-BallScrew.jpg

Posisjoneringsmotorene er ideelle blant annet for våre PNCE elektromekaniske sylindere og lineærmoduler QME. Kompakte løsninger kan lett konstrueres ved hjelp av kuleskruer.

PositioningSystems.jpg

PSD-serien – ett av fire alternativer
Med PSD-posisjoneringsmotorene kan du raskt stille om maskinen din til et nytt format. Du får tidsbesparelser, forbedret kvalitet og selvovervåking som oppdager alle uønskede posisjonsendringer.

PSD-posisjoneringsmotorene er mekatroniske systemer med integrert styring, bus-grensesnitt og absolutt målesystem uten batteri. De er ideelle for automatisk formatomstilling.

Trinnmotoren med integrert styring og bus-kommunikasjon tillater høyere hastighet ved lavere dreiemoment. PSD-posisjoneringsmotorer har et svært kompakt design og et enkelt ledningsnett, da de eliminerer behovet for en ekstern styreenhet – en kostnadseffektiv løsning for formatomstillinger.

PSE/PSS/PSW-serien
PSE/PSS/PSW-serien kombinerer nøyaktig posisjonering med kompakt design. Alle tre serier kan skiftes ut med hverandre når det gjelder tilkoblingsdimensjoner, og de er tilgjengelige med en rekke forskjellige bus-systemer.

Alle funksjonene er integrert i et svært kompakt format. Systemene klarer seg uten ekstra bus-fordelere, noe som sparer plass og penger.

Bus-styrte posisjoneringsmotorer for å justere oppsettet gjør produksjonsprosessene dine mer effektive gjennom raskere justering, færre driftsstopp og færre avvisninger fra maskinen.

Serien tilbyr forskjellige beskyttelsesklasser:

 • PSE - IP 54 (effektiv)
 • PSS - IP 65 (motorhus i rustfritt stål)
 • PSW - IP 68 (vaskbar)
   

LES MER OM PRODUKTENE VÅRE PÅ BLOGGEN VÅR  Icon_Blog.png

MER INFORMASJON
EGENSKAPER
 • Nøyaktig, kvalitativ posisjonering
 • Kompakte dimensjoner
 • Egenkontroll
 • Mulighet for å tilpasse busskommunikasjon og IP-beskyttelsesklasse
BRUKSOMRÅDER
 • Produksjonslinjer
 • Merkemaskiner
 • Synskameraer
 • Tappeanlegg
   

Kontakta_oss_ikon_NO.png