Rollco Planetgir

PLANETGIR

Servogir brukes i mekaniske og mekatroniske girsystemer med høye krav til høy momenttetthet og høy presisjon. Våre WITTENSTEIN planetgir og vinkelgir passer for de fleste bruksområder og ytelsesnivåer.
Fullfør din lineære enhet med et planetgir og vårt adaptersett. Vår CAD-konfigurator hjelper deg med å enkelt konfigurere en komplett enhet i henhold til dine behov.

Planetgirene våre selges kun som tilbehør til våre lineærmoduler, og er ikke tilgjengelig for enkeltsalg.

Planetgir for de fleste bruksområder og ytelsesnivåer

Maksimal presisjon og dynamikk kombinert med enestående momenttetthet er i praksis de viktigste vilkårene for pålitelige servogir. Ved å tilby utvalgte deler av WITTENSTEN sitt alpha-sortiment av planetgir, gir vi deg muligheten til å utfylle din lineære enhet med et planetgir, samt et adaptersett som forbinder dem begge.
Våre planetgir og vinkelgir kan brukes i praktisk talt alle bruksområder – fra høypresisjonsaksler i produksjonssystemer til emballasjemaskiner der maksimal produktivitet er et krav. Hvis du er ute etter førsteklasses kvalitet og driftssikkerhet, høy presisjon og synkroniseringsnøyaktighet, førsteklasses strømtetthet, lang levetid og veldig enkel motorinstallasjon, da er planetgir fra WITTENSTEIN det riktige produktet for deg.

Fleksibilitet

Ulike utgangsvarianter gir mulighet for individuelt tilpassede løsninger. Inngangen kan tilpasses nesten alle servomotorer og trinn-motorer. Det er for tiden definerte tilpasninger til over 19 000 motorvarianter. Kontakt Rollco for mer informasjon om hvilke typer dette gjelder for.

Stort utvalg av utvekslinger

Utvekslinger mellom 3:1 og 100:1 løses ved hjelp av 1- eller 2-trinns gir. Alle utvekslinger er i form av heltalls-nedvekslinger.

Stort utvalg av størrelser

Tilgjengelig i fem forskjellige grunnstørrelser 005-045. (vekselhusdiameter Ø 40 til Ø160)

Helhetsløsning i vår CAD-konfigurator

Fullfør RHL lineærenheten med planetgir og komplett adaptersett. I vår CAD-konfigurator kan du enkelt designe en komplett løsning etter dine behov.

LES MER OM PRODUKTENE VÅRE PÅ BLOGGEN VÅR  Icon_Blog.png

RHL+planetary_gear+adapter_kit.jpg

Lineær enhet RHL80 + Adapter-sett + Planetgir CPS015Lineær enhet RHL80 + Adapter-sett + Planetgir CPS015

 

MER INFORMASJON

EGENSKAPER
 • Kompakt
 • Høy presisjon
 • Forhold til utveksling fra 3:1 til 100:1
 • Fleksible ut- og inngangsvarianter
APPLIKASJONSOMRÅDE

Drift av lineære enheter i f.eks.:

 • Maskinverktøy
 • Næringsmiddel- og emballasjeindustrien
 • Trebearbeidingsmaskiner 
 • Robotløsninger, automatisering og materialhåndtering
 • Trykkeri- og papirindustri
   

Kontakta_oss_ikon_NO.png