Kulebøssninger

ROLLCO HISTORIE

Rollco ble grunnlagt i 1999 i Sverige og Danmark og inngikk fra begynnelsen i Rollon-konsernet. Rollon er et globalt selskap med sete i Italia som utvikler og produserer produkter for lineærteknikk.

Rollco_offices.jpg2001 Rollco ble etablert (daværende Rollon) i Finland og året derpå i Norge. Fire år etter at selskapet ble etablert, ble Rollon kjøpt ut og byttet i 2004 navn til Rollco. Samarbeidet med Rollon lever videre og vi har den dag i dag gode relasjoner med de, i tillegg til våre andre leverandører.

2007 Selskapet ble utvidet med et kontor i Taiwan.

2010 Selskapet Svedamo erverves og Rollco ble utvidet til å omfatte bygging og montering av aluminiumprofiler. Vi flyttet vårt hovedkontor i Helsingborg til større lokaler.

Warehouse.jpg2016 Vi innvier ekspansjonen av Rollcos nybyggede verksted og lagerlokaler med tre nye lagerheiser og vi økte dermed lagerstørrelsen til drøyt 2250 m2.

Rollco A/S I Danmark ervervet i Juni 2017 Altitech A/S som er spesialisert på maskinstativ og automasjon av produksjonsprosesser.

Siden 2012 har Rollco blitt eiet av Addtech som er et svensk børsnotert teknikkhandelskonsern. Les mer om Addtech på www.addtech.no.