Utvikling og historie

ROLLCO HISTORIE

Rollco ble grunnlagt i 1999 i Sverige og Danmark og inngikk fra begynnelsen i Rollon-konsernet. Rollon er et globalt selskap med sete i Italia som utvikler og produserer produkter for lineærteknikk.

2010 Selskapet Svedamo erverves og Rollco ble utvidet til å omfatte bygging og montering av aluminiumprofiler. Vi flyttet vårt hovedkontor i Helsingborg til større lokaler.

Siden 2012 har Rollco blitt eiet av Addtech som er et svensk børsnotert teknikkhandelskonsern. Les mer om Addtech på www.addtech.com.

2016 innvier vi ekspansjonen av Rollcos nybyggede verksted og lagerlokaler med tre nye lagerheiser og vi økte dermed lagerstørrelsen til drøyt 2250 m2.

Rollco A/S I Danmark ervervet i Juni 2017 Altitech A/S som er spesialisert på maskinstativ og automasjon av produksjonsprosesser.

Sommeren 2023 ble det første spadetaket tatt for Rollcos nye lokaler i Helsingborg. Vårt nye anlegg, som dekker 3600 kvadratmeter og vil inneholde både kontorer og lager, forventes å stå klart høsten 2024. Ettersom bærekraft er en viktig del av vår virksomhet er vi ekstra glade for at bygget skal sertifiseres i henhold til Miljöbyggnad Silver.

RollcoSnarskogen5_Wihlborgs.jpg