Rollco skinner

VÅR SPESIALITET

Rollco er spesialister på komponenter og løsninger til lineære bevegelser og automasjonsløsninger til industrien. Vår målsetting er å hjelpe våre kunder til å lage bedre og mere konkurransedyktige produkter. Vi har egne verksteder der vi med kort leveringstid kan bearbeide og montere etter våre kunders ønsker.

Telescopic.jpgVi har et bredt utvalg av bl.a skinnestyringer, kulebussinger og aksler, kuleskruer, komplette rem- og skruemoduler, uttrekksskinner samt diverse tilbehør. Skinnene finnes i mange størrelser og materialer med mulighet for overflatebehandling. I vårt sortiment finnes også transportbaner og et bredt sortiment aluminiumsprofiler som vi kan bearbeide og montere.

Til våre gode kunder kan vi tilby kompetent og teknisk rådgivning. Vi har 2D og 3D CAD-filer på alle våre standardprodukter og vi hjelper gjerne med konstruksjonsforslag.

Conversation.jpgHar du en applikasjon med store utfordringer eller trenger hjelp av en ekspert i forbindelse med montasje av en lineær skinne? Ikke nøl med å kontakte oss. Vi har mange dyktige spesialister som gjerne hjelper deg fra ide til ferdig automasjonsløsning.