ØNSKER DU OGSÅ LEVERINGSPRESISJON OG RASKHET?

Vi er spesialister i teknisk support og teknisk konstruksjon. For oss er kundeforståelse nøkkelen. Med kundens behov og utfordringer i sentrum kan vi på en enkel og smart måte skape kostnadseffektive løsninger. Våre kjennetegn er leveringspresisjon, rask tilbakemelding, rask produksjon og tilpassede konsepter.

- Rollco Tech Team

VÅRE VERKTØY FOR Å LYKKES

LANG ERFARING

Det er en avgjørende forutsetning. Vi har vært i bransjen lenge, noe som har gitt oss solid produktforståelse og kunnskap samt gjort det mulig for oss å utvikle og finpusse ulike prosesser.

DYP OG BRED KOMPETANSE

Vi har forskjellige bakgrunner, styrker og synsmåter som styrker hele teamet og hjelper oss til å skape optimale løsninger. Alle er innforstått med hver enkelt case og oppdatert i hverandres arbeid. Daglige avstemminger gjør at gruppen har stålkontroll på situasjonen.

TechTeam.jpgHELE LEVERINGSKJEDEN

Ventetider er et stort problem i bransjen, kunden skal ikke trenge å vente! Vi sikrer hele leveringskjeden, blant annet gjennom å sørge for at våre leverandører fungerer på samme måte som oss, gjennom å arbeide etter en velprøvd presisjonsmodell og gjennom å ha et stort lager – kunden trenger ikke å lagre varer, men kan få dem fra vårt lager neste dag.

Enkelhet er en annen viktig faktor. Gjennom rask tilbakemelding (nesten alltid samme dag), rask produksjon og rask levering får kunden en enkel og grei prosess. Enkelhet er også ærlighet. Vi får ofte forespørsler om produkter vi ikke har. Nesten alltid kan vi løse det, men hvis ikke, så får kunden raskt beskjed.

FOREDLER SPØRSMÅL OG KONSEPTER

Dette kan bety at vi får et grunnlag som må presiseres og utvikles. Vi utarbeider og forbedrer, noe som inngår i konstruksjonen. Sammen med kundene utvikler vi også konsepter og tilpassede løsninger. Foredling kan også bety at kundene ringer og spør om et bestemt produkt. I stedet for å gå direkte til produkt og pris, sjekker vi hva kunden skal bruke det til og på hvilken måte. Ofte fører det til at kunden velger et annet produkt som gir en bedre løsning.