Service & Support

SERVICE OG SUPPORT

Rollco har operert i bransjen i nesten 25 år og mange av våre ansatte har enda lengre erfaring. Dette gir oss en solid produktforståelse og kunnskap.

En stor del av vår virksomhet består i å utvikle og bygge kundeunike løsninger for lineære bevegelser. Det betyr at vi jobber med dine behov og utfordringer i sentrum for å skape kostnadseffektive løsninger på en enkel og smart måte. Et prosjekt kan i utgangspunktet handle om et bestemt produkt, men ved å fokusere på applikasjonen og spesifikke krav kan det noen ganger føre til et helt annet produkt og til syvende og sist en bedre løsning.

Ventetider er generelt et problem i bransjen og vi gjør alt vi kan for at du som kunde skal slippe å vente. Vi jobber aktivt med våre leverandører for å korte ned ledetider og effektivisere leveranser. Vi har et stort lager i Helsingborg for å kunne levere raskt og i beste fall sende fra oss allerede dagen etter bestillingen er lagt inn. På samme måte tilstreber vi også rask og enkel kommunikasjon med deg.