Rollco Transportbaner

TRANSPORTBANER

Våre båndtransportører finnes i to ulike størrelser, BF40 og den større modellen BF80. Størrelsen er ofte avhengig av den akkumulerte vekten, størrelsen eller mengden av varene som skal transporteres. Transportørene leveres med enten endedrift eller midtdrift. Midtdrift er å foretrekke for reversibel drift.

Båndtransportørene bygges på en ramme av aluminiumsprofiler med rustfri glideplate og en blanding av stål- og aluminiumskomponenter. Tilpassede løsninger er mulige, alt for å oppfylle dine krav.

Du kan velge mellom mange bredder, men de mest alminnelige breddene er blitt fremhevet for å øke effektiviteten. Lengden er alltid kundespesifikk.

Våre båndtransportører er forberedt for å bli produsert i en håndfull standardbredder. Lengden på transportørene er alltid tilpasset applikasjonens behov. Ytterligere tilpasning som spesielle bredder, alternative drivgrensesnitt, parallelldrift av enheter og mer, er mulig på forespørsel. Kontakt Rollco for mer informasjon.

Vi har et bredt utvalg av standardbånd. Kontakt oss hvis din applikasjon krever spesialbånd. Vi har flere alternativer som dekker de fleste industribehov.

Våre båndtransportører kan leveres med svært kort leveringstid.

STATIVER

Vi kan tilby stativer for alle våre transportbånd. Stativene lages av aluminiumsprofiler på bestilling og passer garantert transportøren. Stativene kan leveres med justerbare eller faste føtter eller med hjul.

SIDESTØTTER

Sidestøtter er ideelle for styring og kontroll av varer på båndet. Vi har flere forskjellige løsninger, f.eks. bøyde glideplater og justerbare sidestøtter.

SPESIALLØSNINGER

Vi har også erfaring med mer spesialiserte båndtransportører, inkludert transportører med parallelldrift, tannrem og knivkantløsning. Med knivkantløsningen kan endediameteren reduseres til Ø 20 mm. Ikke nøl med å kontakte oss angående din spesifikke applikasjon.

LES MER OM PRODUKTENE VÅRE PÅ BLOGGEN VÅR Icon_Blog.png

 

Conveyors_Category.jpg

MER INFORMASJON
EGENSKAPER
 • Fleksibel, tilpasset design
 • Bredt utvalg av beltetyper som PVC-tape, TPO-belte (ftalat- og halogenfritt), silikongummi, etc.
 • Senter- eller endedrift
 • Parallell drift av flere båndtransportører mulig
 • Tilbehør som bærere eller kantstøtter tilgjengelig
BRUKSOMRÅDER
 • Transportbånd for næringsmiddelindustrien, f.eks. bakerier
 • Pakke- og sorteringslinjer i e-handel
 • Logistikk, postsortering og materialhåndtering
 • Tre- og sagbruksindustri
   

Kontakta_oss_ikon_NO.png