Rollco Skinneføringer WRC

SKINNEFØRINGER WRC

O-konfigurasjon med kulekjede som alternativ
Brede skinneføringer med kulekjede for alle størrelser. Kulekjede gir en ekstremt stillegående og jevn drift. Det lineære WRC-skinnesystemet bruker O-konfigurasjon, noe som gjør denne skinneføringen til et perfekt valg for installasjoner hvor det brukes kun én skinne. Alle WRC-blokktyper er tilgjengelige med eller uten kulekjede. Kulekjeden påvirker ikke dimensjonene til glideren, så de kan brukes på samme type skinner.

Rollco_WRC_BallChain_Arrangements.png

Stillegående drift, overlegen kvalitet og høy hastighet med kulekjede
I tradisjonelle skinneføringer skaper rotasjonen av kulene i forskjellige retninger dobbelt så høy kontakthastighet. Den høye friksjonen som genereres bidrar til en betydelig reduksjon i skinneføringens levetid. I tillegg til dette skaper kontakten mellom kuler også høyt trykk og høyt støynivå. Risikoen for å skade blokkens smørefilm øker også. Å velge en blokk med kulekjede skiller kulene i vognen, øker levetiden og sikrer roligere gang.

Kulekjede med lite støy
Glidekontakten mellom kuler og kulekjede er laget uten vibrasjoner, og reduserer dermed støy. Den leder også lavt trykk til overflaten.

WRC_Ball-chain_Comparison1.png

Tradisjonell skinneføring med kuler
Kontakten i motsatt retning mellom kuler skaper vibrasjoner og dermed høyere støy. Siden kontaktområdet kun er mellom kuler, er overflatetrykket betydelig høyere.

WRC_Ball-chain_Comparison2.png

Støvtett design

Fullstendig forseglet design bidrar til å forhindre støvinntrengning og redusere tap av smøremiddel, noe som ofte resulterer i lengre levetid.

Patentert design for høy hastighet/støt

L-formede forsterkningsplatene i rustfritt stål med bunnlåser bidrar til å dekke og styrke endeplaten, noe som tillater høyhastighets/sterkere støtapplikasjoner.

Patentert forsterket platedesign

Ved hjelp av to forsterkningsplater i rustfritt stål festes den L-formede konstruksjonen med skruer på toppen og bunnen av vognen, for å forbedre stivheten og kledningen på endeplatene.

Rollco_WRC_vmax.png

I samarbeid med CeramicSpeed tilbyr vi en oppgradering av systemet ditt med keramiske kuler og/eller beleggløsninger. CeramicSpeed sitt belegg med lang levetid gir ekstrem høy korrosjonsbestandighet samt slitasje- og friksjonsbestandige egenskaper. Keramiske kuler er ikke-korroderende og lette, og tilbyr god holdbarhet. Kontakt oss for mer informasjon.

LES MER OM SKINNEFØRINGER PÅ VÅR BLOGG Icon_Blog.png

Rollco_WRC_Overview.jpg

MER INFORMASJON
EGENSKAPER
 • Stillegående med lang levetid
 • Høy kvalitet
 • Høyhastighets kulekjede
 • Støvtett design
 • Valgfrie overflatebehandlinger
ANVENDELSESOMRÅDER

Skinneføringer har et bredt bruksområde. De passer for de fleste bruksområder som trenger en lineær bevegelse.

 • Applikasjoner som kun involverer en enkelt skinne
 • Materialhåndtering
 • Presisjonstekniske løsninger
 • Utstyr for høyhastighetstransport
 • Blåsestøpemaskiner
   

Kontakta_oss_ikon_NO.png

LAST NED VÅR SKINNEFØRINGSGUIDE

Alt du trenger å vite når du velger skinnestyring.

Superman_skenstyrningsguiden_NO.jpg