Rollco_20years_Banner.jpg

09.09.2019

Nå feirer vi 20 år!

Nå feirer vi 20 år! 1999 var året da vi fryktet at millennium-feilen ville slå ut alle datamaskinene i verden. På hitlistene lå artister som Britney Spears og Ricky Martin. Euroen ble innført og Ericsson T28 var den hotteste mobiltelefonen på markedet. Norge slår Frankrike og vinner håndball-vm for kvinner den 12. Desember. Dette var også året da Rollco ble etablert.

Den 9. september 1999 ble virksomheten vår registrert i Sverige og Danmark. Formålet var å tilby alle kunder, store som små, komponenter for lineær bevegelse til en rimelig pris og med kort ledetid. Mye har selvfølgelig forandret seg på Rollco gjennom årene, men dette er noe som fortsatt gjennomsyrer hele virksomheten.

Med tiden som har gått har vi vokst og utvidet til nye markeder. Med våre 75 medarbeidere er vi i dag aktive i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Taiwan.

Når vi nå fyller 20 år tar vi med oss alt vi har lært i løpet av årene og ser frem til en fremtid med nye spennende muligheter. Vårt mål er å hjelpe kundene våre på best mulig måte, enten det handler om å finne riktig produkt, gi rask teknisk rådgivning eller levere raskt. Det er det som driver oss til å kontinuerlig forbedre våre produkter og vår kompetanse.

Les mer om Rollcos historie