Aluminiumsprofiler

06.11.2018

Utvidet aluminiumssortiment etter nytt samarbeid med Paletti

Vi tar inn en ny leverandør av aluminiumsprofiler og utvider dermed sortimentet vårt. Vår nye samarbeidspartner Paletti har allerede et stort og velutviklet sortiment, og gjennom dem har vi også mulighet for uten mellomledd å utvikle og produsere nye løsninger.

Vi har merket at etterspørselen etter aluminiumsprofiler har økt. Målet vårt har alltid vært å forbedre og forenkle for våre kunder, og derfor velger vi nå en leverandør som kan hjelpe oss å bli enda bedre på akkurat det.

Paletti produserer aluminiumsprofiler i ulike utførelser, fra standardprofiler til profiler med lav vekt eller med ekstra forsterkning. Selvfølgelig finnes profilene i mange forskjellige varianter, så som vinkel- og radiusprofiler. Profilene og tilbehørene er enkle og smidige å passe sammen med delene som kreves for å produsere eksempelvis komplette maskindeksler, stativer, arbeidsstasjoner og fiksturer.

Den nye produktporteføljen vår bidrar til at vi kan hjelpe flere kunder til å få akkurat det produktet de trenger og muliggjør mer avanserte og kostnadseffektive konstruksjoner. Vi har alle tenkelige produkter tilgjengelig for å raskere og enklere hjelpe kunden på best mulig måte.

En annen fordel er at vår nye samarbeidspartner ligger nærmere Norge og Norden enn vår tidligere leverandør, noe som gir oss raskere leveranser og også kortere transporter.

Det nye sortimentet blir tilgjengelig i begynnelsen av 2019. Mer informasjon kommer etter hvert og selvfølgelig har vi løsninger for alle våre kunder som har kjøpt vårt eksisterende sortiment av aluminiumsprofiler.